RSS

Redesign site DECORA STIL, New Look!

20 Jun, 2010

Web Design

Am placerea de a va anunta relansarea site-ului [www.decorastil.ro], cu un redesign nou avand la baza efortul dedicat al celor doua echipe. Editarea si continutul dezvoltata de echipa Decora Stil si partea de design si programare din partea noastra. Pentru acest proiect s-a folosit Content Management System, (CMS Joomla), software specializat, care ajuta foarte mult utilizatorii in gestionarea eficienta a continutului site-ului lor.

Web Design


Despre DECORA STIL
Companie cu capital integral romanesc, DECORA STIL si-a facut aparitia pe piata romaneasca din domeniu in anul 1997 avand ca obiect de activitate comertul cu materiale de constructii. Pe parcursul acestor ani a castigat increderea clientilor printr-un mix excelent al produselor sale si serviciilor oferite. Tot efortul investitional este canalizat catre imbunatatirea continua a acestui mix.
In prezent, compania DECORA STIL este printre cei mai mari importatori si distribuitori de materiale de constructii si finisaje, electrice, electrocasnice, mobilier, scule si accesorii, materiale pentru amenajari interioare si gestioneaza undeva la peste 50.000 de repere existente permanent in portofoliu.

DECORA STIL:
comercial@decorastil.ro
0728.286.721
0728.286.727
0721 047.779
www.decorastil.ro

WebDesign [www.web-design-site.ro], companie care realizeaza web design, implementare de web site-uri si optimizare pentru motoarele de cautare dezvolta proiecte ce implica optimizare web, internet marketing, template design si dezvoltare de aplicatii web.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+