RSS

Reputatia pe internet

14 Jan, 2012

Google

reputatia onlineReputatia poate fi un factor foarte important pentru o multime de intreprinderi sau poate chiar pentru persoane. Cand se executa o campanie SEO , gestionarea reputatiei are ca scop evitarea ca societatea dumneavoastra sau persoana sa  obtina  publicitate negativa.

Un mod excelent de a face acest lucru este de a avea un cont Google Plus activ. Cand contul dvs. este indexat, aceasta poate dura cateva zile sau saptamani, odata ce este in cele din urma accesat cu crawlere, apoi mai multe date sau pagina va apare pentru titlu sau numele care a fost dat. Daca utilizati numele companiei dvs., atunci acest lucru va ajuta ca acesta sa apara in rezultate pentru numele companiei dumneavoastra.

Un alt beneficiu al folosirii Google Plus este ca toate mesaje pe care le face, sunt publice, pentru a primi, de asemenea, cu crawlere de catre domnul G., astfel incat inseamna, cu conditia ca acestea sa contina informatii suficiente despre dvs. sau afacerea dvs., ca mesajele vor aparea, de asemenea, in lista pentru numele companiei.

Daca desfasurati deja o campanie de managementul reputatiei, atunci profilul dvs. Google + va avea nevoie de mai mult timp pentru a i se acorda un rank, mai ales daca ati publicat deja comunicate de presa si asa mai departe. Singurul lucru pe care il puteti face este sa trimiteti link-uri catre pagina / profil dvs  Google +. Acest lucru poate fi realizat intr-o multime de moduri, cel mai bun ar fi un link cu numele firmei tale ca text, desi aveti posibilitatea sa utilizati widget-uri si butoane.

Daca nu desfasurati o campanie privind managementul reputatiei, atunci puteti folosi tehnicile de mai sus oricand  este necesar, profilul dvs va avea mai putina concurenta, deci cresterile vor fi semnificative. Construirea Link-uri catre acest profil va asigura pozitia sa si, daca doriti  ca pagina dvs. sa aiba un rang solid, atunci acest lucru este recomandat.

Concluzie

Google Plus este un excelent instrument de utilizat atunci cand vine vorba de managementul reputatiei, deoarece o trecere catre grade superioare este naturala si va ofera control total asupra ceea ce este afisat despre compania dvs. pentru public. Acest lucru poate ajuta la cresterea vanzarilor si a reputatiei dumneavoastra.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (5 votes cast)
Reputatia pe internet, 4.8 out of 5 based on 5 ratings

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+