RSS

Rolul Web Design in SEO

8 Mar, 2010

Web Design

Rolul Web Design in SEO Dupa cum stim, Optimizarea pentru Motoarele de Cautare SEO joaca un rol vital in succesul unui site on-line. Acesta ofera puterea de a schimba orice website slab intr-un conducator gigant pe Internet ,sau sa aduca un website informational extraordinar  la nivelul celor mai slabe ca el. Cu toate acestea, exista trei puncte majore-cheie dupa care se ghideaza orice campanie SEO pentru a fi una de succes. Acestea sunt:

un Web Design bun,

introducerea in diverse motoare de cautare si directoare,

popularitatea pe termen lung a site-ului.

Fiind primul pas pentru a incepe procesul de SEO, web design-ul  oricarui site conteaza foarte mult si cere acordarea unei atentii sporite . Importanta Web Design-ului a iesit la lumina numai dupa ce a inceput raspandirea SEO pe scara larga in industrie; o vreme, s-a considerat a fi doar pentru reclama, utilizata pentru a atrage telespectatorii. A fost dovedit, ca implementarile de baza de proiectare sprijina SEO foarte mult si ajuta la cresterea traficului pentru un site, ceea ce este scopul final al oricarui website-ul.

Este evident ca atragerea sau apelarea la web design si materiale de campanie pentru marketing offline ar fi un compliment pentru  orice website si va sprijini afacerea sa dezvolte  imaginea de marca fata clientii tinta. Legaturile logice realizate intre paginile de internet ar ajuta, de asemenea, foarte mult. Paginile ar trebui sa fie legate intre ele intr-un mod care ar trebui sa determine cititorul sa intre pe cat mai multe pagini ale site-ului, in cele din urma ajungand la pagina pe care proprietarul companiei vrea ca clientul sau sa o parcurga.

Este intotdeauna semnificativ sa ai grafica atractiva, dar acesta ar trebui sa fie vazut fara scaderea vitezei de incarcare. Codurile backend, de asemenea, trebuie sa fie foarte simple si curate. Script-urile nu prea complicate se spune ca pastreaza motoarele de cautare fericite deoarece simplifica procesul de accesare a website-ului. Avand codurile backend simple dar mai sofisticate, face ca functionarea site-ului sa fie mult mai usoara pentru utilizator si face ca vizitatorul sa se simta confortabil.

Bine cunoscutul secret al SEO este utilizarea de continut bogat de cuvinte cheie pentru website. Dar ar trebui sa fie vazut ca cuvintele cheie sunt repetate numai atunci cand este cazul, fara a incurca conceptul. Daca exista mai mult de doua concepte sau teme care trebuie abordate, este recomandabil  proiectarea individuala a paginilor pentru fiecare din teme, lucru care nu numai ca ar deschide calea pentru introducerea unui continut mai vast, dar ar face continutul foarte clar si simplu de inteles pentru vizitatori. Se poate apela si la schimbarea periodica a continutului site-ului, daca este cazul, deoarece acest lucru ar impiedica motoarele de cautare sa considere site-ul dumneavoastra ca fiind un site vechi.

Cele enumerate mai sus sunt unele dintre cele mai importante trucuri de web design care, atunci cand sunt puse in aplicare, in mod eficient pot promova website-ul si ajuta in imbunatatirea pozitiei  in motoarele de cautare. Fiecare punct minor este luat in considerare de catre Web Design Site pentru a face afacerea dumneavoastra un succes pe caile posibile.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+