RSS

Schimb de link-uri

10 Jun, 2010

SEO Sfaturi

Multi potentiali clienti ma intreaba la ce tipuri de link-uri se pot astepta in cazul in care ne angajeaza. Ca orice alta societate de link-building, avem propriile noastre principii si orientari cu privire la link , pe care clientii le pot adapta pentru a se potrivi propriilor nevoi.

Unii clienti isi asuma un grad mai mare de risc decat altii, unii au o echipa proprie SEO, iar altii pur si simplu au propriile opinii despre ceea ce face ca un link sa fie bun. Indiferent de ceea ce clientii cer, avem cu siguranta o idee proprie a ceea ce constituie un link bun.

Potential pentru trafic de calitate

Un factor care ma face sa agreez un link este potentialul sau de a trimite trafic de calitate unui site.  Nu toti clientii au acest punct de vedere, deoarece este foarte comuna idea de a dori link-uri care sa imbunatateasca locul in clasament. Daca as fi avut sansa de a obtine un link important, care sa influenteze semnificativ potentialul de trafic al unui site , as fi acceptat legatura chiar si in conditii de “no-follow”. Unii clienti ar prefera sa urmeze un link nu foarte stralucit totusi. Dupa cum puteti vedea, ceea ce este un link mare pentru mine nu este considerat la fel de un alt client … si cum eu sunt platit, fac ceea ce am spus.

Backlink de calitate

As dori sa vad un numar mare de backlink-uri, dar calitatea acestora este la fel de importanta sau chiar mult mai importanta. In cazul in care backlink-ul este destul de bun, puteti obtine cresteri de trafic, precum si un impuls in clasament. Daca pagina are un numar foarte mare de backlink-uri dar toate acestea sunt spam, s-ar putea constitui intr-un impuls in ceea ce priveste clasamentul dar ma indoiesc ca va oferi trafic in vreun fel.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+