RSS

SEO blackhat

7 Jul, 2010

SEO Sfaturi

black hat seo

Rezultatele Google ptr o pagina, crearea de mii de pagini cu continut usor duplicat si infiintarea de “pagini de intrare”, umplute cu cuvinte cheie sunt doar cateva utilizari ale metodei Tegtmeier.

Aceste strategii SEO sunt cu totul impotriva termenilor serviciului Google, ceea ce nu contravine metodei Tegtmeier.

“Noi nu dorim sa aratam clientilor nostri numai o pozitie ptr  numarul unu sau numarul doi, ci clasamente de la 1 la 20 pe Google … motorul de cautare este punct de vedere tehnic un parazit, si nu am intrat in afaceri pentru a crea o impresie buna nimanui. ”

Aceasta este partea intunecata a marketingului online – ce este cunoscut in industrie ca “blackhat” SEO.

In fiecare zi, mii de experti blackhat SEO ca Tegtmeier utilizeaza tehnici destinate sa pacaleasca Google, care parcurg in mod constant  milioane de site-uri pentru parti de text, si pentru a folosi un algoritm secret si in continua schimbare clasificate din punctul de vedere al  relevantei, al popularitatii pagini si cat de descriptiva este.

Cu cat este mai bine cotata pagina dvs., cu atat obtine mai mult trafic, ceea ce inseamna afacerile folosesc cele mai inteligente strategii web, tipice SEO, cum ar fi optimizarea pentru cuvintele cheie comune si termenii de cautare, si actualizarea regulata de continut.

Dar unii sunt pregatiti sa mearga mai departe. In timp ce  Google pedepseste aspru site-urile web care folosesc tehnici blackhat, si, in unele cazuri, nu le indexeaza complet, importanta pozitiei fruntase a unei pagini in clasamentul Google inseamna ca multe site-uri sunt pregatite sa isi asume riscuri.

Expertii spun ca linia dintre SEO “negru” si “alb” este din ce in ce mai neclara, multi experti si operatori de site-uri intrebandu-se daca anumite metode de blackhat sunt acum doar o modalitate de a face afaceri.

Ce este SEO blackhat?

Exista zeci de diferite tehnici blackhat pe care site-urile le  folosesc ,dar ce incearca sa faca acestea?

“Blackhat SEO este tot ce poate pacali Google”, spune seful executiv Media, Jim Stewart.

“Cand oamenii vorbesc despre lucruri cum sunt comentariile spam nu intra in categoria blackhat – este mai degraba vorba despre incepatori. Este de fapt vorba despre a insarcina pe altineva sa se ocupe de marketing. Blackhat SEO  trebuie un pic mai mult detaliat.”

“Tot ce este facut pentru a manipula rezultatele de cautare, orice actiune care ar manipula practic experienta de cautare a utilizatorilor – este SEO blackhat.”

Jasmine Batra, directorul executiv al Arrow Marketing, spune ca marea problema in ceea ce priveste blackhat SEO consta in faptul ca strategiile folosite de multe ori deranjeaza alti utilizatori in acest proces.

“Ceea ce ar trebui sa faceti este sa manipulati motoarele de cautare pentru a gasi site-uri relevante. Dar daca o faceti intr-un mod care nu va este de ajutor, daca faceti ca site-ul dvs. sa fie gasit pentru interogarile irelevante, atunci daunati experientei utilizatorului. ”

Desi exista zeci de metode de blackhat diferite, exista trei tehnici pe care cele mai populare site-uri le folosesc:

  • Umplutura cu cuvinte cheie
  • Deghizare paginilor de intrare
  • Text Invizibil

Folosirea de text invizibil este una dintre cele mai frecvente. Aceasta este cazul in care un site va folosi textul de pe un alt site in aceeasi culoare ca fundal, facandu-l invizibil cu ochiul liber.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
SEO blackhat, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+