RSS

SEO on page Caracteristici

25 Jun, 2010

SEO Sfaturi

on page seoExista mai multe caracteristici care pot fi aplicate pentru cuvinte cheie si fraze-cheie in contextul SEO on-page:

Proeminenta
Densitate
Frecventa
Proximitate

Proeminenta

Proemineta este cat de aproape se afla un cuvant cheie / fraza cheie fata de inceputul zonei analizate la pagina. Vorbind despre text introductiv pe pagina dvs. de pornire, 100% este in evidenta atunci cand utilizati cuvantul cheie in prima fraza si incepeti cu acest cuvant cheie.

Densitate

Densitatea de cuvinte cheie este un numar de cuvinte cheie la restul continutului de pe pagina, de obicei, masurata in procent. De exemplu, daca aveti o zona de text de 150 de cuvinte, si folositi cuvantul cheie “dezvoltare” de 5 ori pe o pagina, densitatea va fi calculata ca 5/150X100% si ea este de 3,33%. In cazul in care cuvantul cheie consta intr-un singur cuvant, in mod evident, densitatea in unele contexte vor fi mai mici decat in cazul in care a constat din doua cuvinte sau o fraza.

Frecventa

Frecventa este pur si simplu de cate ori utilizati cuvinte cheie in domeniul analizat de o pagina.

Proximitate

Proximitatea este cat de aproape se afla cuvintele cheie care alcatuiesc fraza unele de altele. De exemplu, daca va avem fraza-cheie “web design”, dar nu doriti sa se repete aceasta (si nu trebuie sa) de doua ori! In aceeasi fraza scurta, ati putea termina fraza cu “site-ul” si sa inceapa noul paragraf cu “design” sau ceva de genul cool “design”.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
SEO on page Caracteristici, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+