RSS

SEO Partea a ll-a Este optimizarea o sarcina dificila ?

20 Mar, 2010

SEO

Search Engine OptimisationNu, nu e prea dificil, dar presupune multa munca, perseverenta si rabdare. In ceea ce priveste efortul depus, aceasta implica schimbarea diverselor elemente ale site-ului, inclusiv codul HTML, care poate dura un timp. Dupa aceasta, este o problema de timp pentru a monitoriza rezultatele exercitiului de optimizare in motoarele de cautare, care poate dura cateva luni bune.

Cum pot sa optimizez site-ul meu?

Inainte de a incepe, trebuie  sa va asigurati ca aveti la dispozitie instrumentele corecte. Acestea pot include verificatoare de antet, analizatoare ptr densitatea cuvintelor cheie, spider simulators, analizatoare meta-eticheta, etc. Acestea sunt disponibile pe scara larga pe web.

Urmatorul pas este de a decide exact cuvintele cheie pentru care doriti sa va optimizati site-ul. In mod normal este greu sa optimizati un site web pentru mai mult de 5 sau 6 cuvinte cheie. Va trebui sa faceti  cercetare aprofundata, utilizand instrumente de sugerare a cuvintelor cheie pentru a stabili termenii de cautare care va aduc cel mai mult trafic in prezent si care sunt cele mai utilizate de vizitatorii web.

Pentru cele mai recente sfaturi privind optimizarea motoarelor de cautare vizitati website-uri ca Search Engine Watch. Procedurile actuale de optimizare variaza in functie de motorul de cautare  si se schimba in timp. Odata ce ati aflat schimbarile care trebuiesc facute, aplicati imediat aceste modificari site-ului dumneavoastra si codului HTML.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+