RSS

SEO Partea a lll-a Care sunt tehnicile tipice de optimizare?

20 Mar, 2010

SEO

Search Engine OptimisationUtilizarea titlurilor paginilor (titluri vizibile in partea de sus a ferestrei browser-ului).

Utilizand “Heading Tags “(acestea fac parte din codul HTML al site-ului), care adauga headings in partea superioara a paginilor web cuprinzand cuvintele cheie care sa duca la un clasament  ridicat.

Continutul site-ului este vazut ca un domeniu-cheie al procesului  SEO, de unde si expresia “de continutul este rege”. Continutul site-ului dvs. trebuie sa fie scris in asa fel incat sa  capteze atentia vizitatorilor, in acelasi timp utilizand cuvintele cheie si frazele care le-ati ales in continut.

Folosind Alt Tags – Aceasta un text mic pe care il vedeti in galben (in Internet Explorer), atunci cand va deplasati cursorul mouse-ului peste o imagine. Aceasta zona trebuie sa fie folosita pentru a descrie imagini ptr ca motoarele de cautare sa le poata indexa.

Folosind META tag-uri, care fac parte din codul HTML al unei pagini web, pentru a furniza informatii, cum ar fi descrierea site-ului, cuvinte cheie si titlul, etc pentru “spider” sau “crawler” sau a altor roboti care sunt in cautarea de informatii aditionale. Unele motoare de cautare, nu mai folosesc aceste tag-uri, insa altele inca o mai fac.

Pentru a realiza “Search Engine Optimization” de calitate  trebuie sa comunicati  cu o persoana reala specializata in  optimizarea motoarelor de cautare, pentru a colabora indeaproape pentru o vreme.

Cat timp dureaza pana urc in clasament ?

In general, motoarele de cautare se actualizeaza o data pe luna. Cu toate acestea, din cauza modificarilor recente in Google, obtinerea unui website mai bine clasat in Google poate dura si cateva luni .

Ce este SEO lipsit de etica?

Apare  atunci cand optimizatorii motorului de cautare, sau optimizarea unui website este realizata prin “spamming” sau trucuri pentru a creste in mod fals in clasamentele de cautare. De exemplu, utilizarea de text sau pagini de intrare invizibile sau ascunse, vor fi considerate ca optimizare lipsita de etica a motorului de cautare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+