RSS

SEO Partea l Search Engine Optimization

20 Mar, 2010

SEO

Search Engine OptimisationSearch Engine Optimization sau SEO este o modalitate de a construi, de a scrie, de a codifica precum si de realizare a intregului script al unui website pentru a imbunatati sansele de a apare in partea superioara a rezultatelor motoarelor de cautare ca Google, Yahoo, MSN, atunci cand un vizitator tasteaza date de interogare  sau cuvinte cheie care sunt legate de produsele, serviciile sau informatiile site-ul dvs.

De ce este motorul de cautare este atat de important?

Un numar mare de utilizatori de Internet care cauta informatii pe Internet gasesc ceea ce au nevoie, prin utilizarea motoarelor de cautare, cum ar fi Yahoo, Google, MSN etc. Tinand seama de faptul ca majoritatea utilizatorilor vor parcurge doar prin 20 – 30 rezultate de cautare pentru a gasi ceea ce care au nevoie, este important ca un website sa fie clasat pe un loc cat mai  ridicat in rezultatele de cautare, altfel existand riscul de a pierde o mare cantitate de vizitatori.

Ce inseamna”spider” / “crawlerele” / roboti?

Un program de calculator, care este proiectat pentru a parcurge website-urile si pentru a descarca informatii este cunoscut ca “Spider”, “crawler” sau  “robot “. Ceea ce se descarca de obicei este  codul HTML. Motoarele de cautare stocheaza acest cod sursa intr-o baza de date mare pentru a fi analizate.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+