RSS

SEO Sfaturi si trucuri potrivit Google

21 Jul, 2010

SEO Sfaturi

Fiind motorul de cautare cu cea mai larga  utilizare in intreaga lume Google ramane o forta dominanta in domeniul motoarelor de cautare, dar si sursa cu cel mai mare potential de trafic pentru un site web.

Pentru aceste caracteristici Google a devenit tinta principala a companiilor de optimizare a motoarelor de cautare si consultantilor SEO. Secretul fiind bine concentrat in jurul  algoritmului motorului de cautare Google este imperativ pentru o companie sau consultant SEO sa afle care sunt factorii care ar ajuta in clasarea buna a site-urilor tinta in Google. Recent, Google a lansat mai multe sfaturi prin intermediul blog-ului propriu si este important de mentionat ca astfel de sfaturi pot si folosite de societati si consultanti SEO in campaniile lor.

1. Potrivit Google gazduirea site-ul dvs. ar avea importanta, acest lucru datorandu-se faptului ca Google a specificat recent publicului ca geo-locatia IP-ului trebuie sa fie folosita si ca IP-ul este, de asemenea, un factor de ranking. Prin urmare, daca site-ul dvs. ar tinti de exemplu, Marea Britanie atunci site-ul trebuie sa fie gazduit in Marea Britanie.

2. Site-urile Flash sunt lente, acum fiind accesate cu crawlere de catre Google, prin urmare, site-urile flash au acum o sansa  sa obtina un trafic respectabil prin motoarele de cautare, in special Google.

3. Odata cu progresul Google in a permite robotilor motoarelor de cautare sa acceseze cu crawlere site-urile  web contruite pe baza de Flash, Google, depune efoturi pentru a accesa link-uri JavaScript. Prin urmare, ar trebui sa ne asteptam ca in viitorul apropiat atat site-ul Flash cat si site-ul bazat pe JavaScript si link-ul respectiv sa nu mai intimpine obstacole in ceea ce priveste indexarea.

4. Pentru web design-erii care au doar o cunoastere respectabila in dezvoltarea site-ului nu trebuie sa va faceti griji daca modul lor de codificare a site-ului ar putea fi amestecat. Acest lucru este din cauza faptului ca Google nu are calitatea de a recunoaste codurile ca factor de ranking.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
SEO Sfaturi si trucuri potrivit Google, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Un Raspuns la “SEO Sfaturi si trucuri potrivit Google”

 1. Optimizare says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Ei bine, m-am gandit sa va vin in ajutor cu un site, unde iti poti verifica pozitia in alexa.com, retele de socializare, backlink-uri in yahoo, densitatea cuvintelor cheie din site-ul tau si multe altele.
  http://www.consultanta-seo.ro/unelteseo/
  Sper ca am fost de ajutor 😉
  Toate cele bune!

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+