RSS

SEO si Web Design: diferente.

12 Jul, 2010

Web Design

SEO web designSEO si web design sunt doua dintre cele mai populare concepte in Internet. Sunt similare in unele privinte, dar exista si multe diferente intre ele. Exista companii care ofera ambele tipuri de servicii clientilor dar si companii care sunt specializate pe unul dintre acestea. In acest articol veti gasi asemanarile de baza, relatiile si diferentele dintre SEO si web design.

Daca sunteti incepator in afaceri pe Internet ar trebui sa fiti capabil sa faceti diferenta intre SEO si web design . Search engine optimization (SEO) presupune aducerea site-ului dvs. pe primele pagini ale motoarelor de cautare pentru anumiti termeni specifici numiti cuvinte cheie.

Daca sunteti proprietarul unui website trebuie sa stiti ca cea mai buna modalitate de a creste traficul dvs. cu bani putini este utilizarea in mod corespunzator a tehnicilor SEO . In acest fel veti avea rezultate pe termen lung, spre deosebire de utilizarea publicitatii tip plata per clic. Cu publicitatea plata per clic veti obtine rezultate imediate, dar aceste rezultate vor disparea o data ce veti decide sa puneti capat campaniei de marketing.

Pe de alta parte, utilizând SEO veti obtine trafic liber pe termen lung. In principal, SEO presupune doua tehnici majore de imbunatatire a rangului paginii si de crestere a traficului: optimizarea site-ului si link building.

Prima parte, majora a SEO, optimizarea site-ului, este impartita in doua etape :web design si de continut. Webdesign-ul este foarte important pentru SEO. Acest lucru se datoreaza faptului ca ar trebui sa fie prietenos pentru motoarele de cautare in vederea obtinerii de bune rezultate SEO.

Elementele de care dispune de web design-ul sunt text, grafica, culoare si spatii libere. Multi proprietari de site-uri aleg sa utilizeze sabloane pentru site-urile lor, considerand ca vor avea costuri mai mici. Adevarul este ca, având in vedere numarul mare de firme de web design, diferenta de pret nu este atât de importanta.

Navigarea si interfata utilizatorului sunt cele mai importante aspecte asupra carora se concentreaza creatorii de web design. Estetica site-ului este de asemenea importanta. Estetica ar trebui sa fie in conformitate cu tipul de site si clientii tinta.

Din acest motiv creatorii de web design va pun intrebari cu privire la aceste doua aspecte atunci când ii contractati. Ei trebuie sa stie daca aveti nevoie de un design tânar, un design profesional sau ce tipuri de clienti doriti sa atrageti pe site-ul dumneavoastra.

Pe scurt, SEO si web design sunt doi termeni diferiti, cu ceva in comun: ambele ajuta la cresterea traficului dvs. si cresterea veniturilor. De aceea, daca aveti o idee pentru un site si doriti sa angajati web designeri si specialisti SEO, este recomandabil sa alegeti o companie care ofera ambele servicii.

In acest fel va veti asigura ca aceste lucruri sunt facute de un grup de persoane care lucreaza pentru acelasi scop: cresterea de trafic. Cu toate acestea, alegerea unei astfel de companii trebuie sa se faca dupa o cercetare laborioasa pentru a gasi si contracta specialisti in domeniu.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+