RSS

Servicii IT Fix

20 Nov, 2012

Campanii

servicii it fixDivizia de service calculatoare a IT Fix se ocupa, in principal, de problemele tehnice (hardware si software) cu care se confrunta persoanele fizice si firmele din Bucuresti si Ilfov. Dand dovada de profesionalism, echipa IT Fix se bazeaza pe experienta dobandita de-a lungul anilor, perioada in care toti specialistii IT Fix au derulat activitati specifice unui service de calculatoare.


Daca sunteti din Bucuresti sau Ilfov si solicitati la domiciliu servicii de reparatii calculatoare, devirusare, instalare Windows sau recuperare de date, un specialist angajat in cadrul diviziei de service calculatoare a IT Fix se va deplasa la dumnevoastra, in vederea diagnosticarii calculatorului defect.

Specialistii IT Fix sunt intotdeauna pregatiti sa rezolve problemele cu care va confruntati, astfel incat calculatorul dumneavoastra sa redevina functional in cel mai scurt timp posibil. Interventiile de service calculatoare includ atat rezolvarea problemelor hardware ale calculatoarelor, cat si remedierea erorilor generate de instalari defectuoase de Windows si programe de calculator.

Firmele din Bucuresti sau Ilfov beneficiaza de interventii IT la sediu. Acestea pot solicita zilnic servicii de suport tehnic, asistenta IT, service calculatoare si helpdesk. Pentru toate problemele de calculator, divizia de service calculatoare a IT Fix este alegerea perfecta.

Fiind client,  ma alatur motto-ului IT Fix:
Experienta. Incredere. Profesionalism.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Servicii IT Fix, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+