RSS

Servicii IT: cum alegem firma?

5 Nov, 2012

Campanii

Servicii it

Ritmul de crestere al pietei de servicii IT din Romania este unul alert. Periodic, firme noi din domeniul IT isi expun public ofertele, in incercarea de a atrage clienti si de a-si construi un portofoliu de prezentare. Deoarece firma dumneavoastra detine o infrastructura IT unica dpdv tehnic si operational, este important sa faceti alegerea potrivita si deci, sa lucrati cu furnizorul de servicii IT potrivit.

Dintre firmele IT care dispun de specialisti calificati in domeniu mentionam SCB, firma care isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Ilfov. Aceasta dispune de personal pregatit sa raspunda tuturor provocarilor si nevoilor dumneavoastra. SCB nu face rabat la disponibilitate si calitate, prestand servicii IT la sediu (onsite), de la distanta (remote) si telefonic (clientii existenti beneficiaza de ajutor telefonic acordat gratuit).

SCB presteaza, la sediul dumneavoastra, atat servicii IT de suport tehnic si helpdesk pentru angajati, cat si servicii conexe de administrare si intretinere lunara a calculatoarelor si echipamentelor IT din firma.

SCB s-a pregatit temeinic pentru a putea acorda servicii IT unui nou val de clienti din Bucuresti si Ilfov. Experienta de lucru anterioara in companii multinationale isi spune cuvantul si ritmul de dezvoltare alert garanteaza calitatea serviciilor IT prestate de SCB la sediul clientilor sai.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (8 votes cast)
Servicii IT: cum alegem firma?, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+