RSS

Sexy Style Lansat

25 Jan, 2011

Web Design

magazin online sexy styleSeoweb Seco anunta lansarea oficiala a site-ului  sexy-style.ro incadrat in categoria tip magazin online, care va pune la dispozitie o gama diversificata de accesorii si produse de lenjerie intima, de la dresuri, costume de baie,  corsete si bustiere, costume sexy pana la rochii  deosebite ce pot fi purtate in ocazii speciale. Produsele sunt  disponibile in limita stocului.

Folosind tehnologii precum Flash, echipa Seoweb Seco a realizat un site cu un design modern. A fost pus un accent puternic pe detalii, grafica este foarte eleganta, iar site-ul beneficiaza din plin de spatii libere in design.

„Suntem o companie care oferim clientilor noastrii nu numai seriozitate, ci si o gama larga de produse de cea mai buna calitate, din care pot alege. Orice femeie merita un cadou pentru a-si pune în valoare frumuse?ea.

Fiind un magazin virtual de moda, încercam sa ne pastram modestia si sa va oferim cât mai mult dumneavoastra,… „

Seoweb Seco,  creata cu intentia de a aduce un plus de prospetime pe piata din domeniu si de a veni in sprijinul firmelor care doresc sa-si creeze sau sa-si imbunatateasca  prezenta online prin site-uri web de calitate, la standarde internationale nu isi limiteaza serviciile doar la web design, ci ofera clientilor  consultanta de specialitate si marketing online.

Seoweb Seco dezvolta proiecte ce implica optimizare web, internet marketing, template design, dezvoltare de aplicatii web; astfel puteti avea dumneavoastra un site cum este sexy-stile.ro insa unic, pe baza dorintelor dumneavoastra, si al profesionalismului nostru.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Sexy Style Lansat, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+