RSS

Sfaturi SEO pentru imagini

22 Mar, 2011

SEO, SEO Sfaturi

SEO imaginiCand concep un design pentru site-urile clientilor mei, am grija sa realizez pe langa acesta un SEO minim corespunzator. SEO bazat pe text este destul de usor, si aproape oricine il poate face. Ceea ce majoritatea oamenilor nu cunosc este ca SEO este posibil si pentru imagini. Uneori, un site este incarcat cu  imagini, deci va prezentam cateva sfaturi SEO pentru site-urile respective.

Sfaturi SEO pentru imagini:

1. Setati imaginile potrivite

Este foarte important de a gasi imagini potrivite. De ce? Deoarece adauga frumusete paginii si pot genera backlink-uri. Cercetarile arata ca imaginile sunt caracteristica ce sta la baza  vanzarii in privinta oricarui site. Puteti gasi cateva imagini adecvate pe Flickr. Poti cauta, de asemenea, pe Google imagini pentru a gasi unele de dimensiuni mari.

2. Cuvintele cheie, sunt obisnuite

Da, cuvintele cheie, au locul lor in imagini, de asemenea. Ar trebui sa fie prezente in numele fisierului  imagine. O imagine denumita “ipalbum00002322.jpg” nu contine nici o informatie. Dar o imagine cu numele “Pomi de Craciun” va fi specifica.

3. Modifica textul alternativ  (alt)

Alt text va ajuta motoarele de cautare sa inteleaga cu aproximatie ce contine pagina dvs. Deoarece antenele motoarelor de cautare nu poate “vedea” imaginea si nici determina continutul acesteia, trebuie sa adaugati legende pentru a ajuta sa inteleaga o imagine. Un alt domeniu important de observat este ancora text-ul. Daca legati textul cu imagini, ancora text-ul trebuie sa contina cuvantul cheie.

4 Nu  supraincarcati

Aceasta  este un lucru valabil pentru toate tipurile de SEO. Chiar daca faceti SEO pentru text, nu treceti peste ea. Asigurati-va ca legendele, nume de fisiere, si alt text-ul sunt scurte si descriptive. Nu utilizati o lista intreaga de cuvinte cheie. Imaginile dvs. trebuie sa fie optimizate pentru vizitatori.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+