RSS

Sfaturi SEO pentru VIDEO

24 Mar, 2011

SEO, SEO Sfaturi

video1. Incarcarea

Daca doriti sa incarcati un video pe site-ul dvs., sau sa afisati pe site-uri video  (cum ar fi YouTube), postati mai intai pe site-ul dvs. Astfel puteti obtine link-uri prin utilizarea de coduri incorporate.

2. Videoclipuri  in exclusivitate pe site

Cand realizati SEO pentru video, asigurati-va ca site-ul dvs. are ceva in plus pentru utilizatori; ceva care este disponibil exclusiv pe site-ul dvs, si nicaieri in alta parte. Candva am postat un video in doua parti. Partea 1 este disponibila atat pe YouTube cat si pe site-ul meu, dar partea a 2-a doar pe site-ul meu, asa ca trebuie sa-l vizitati pentru a afla mai multe.

3. Din nou cuvinte cheie

La fel cum includem cuvinte cheie in numele fisierelor imagine, acum, le includeti in nume fisierelor  video. Acelasi lucru este valabil pentru tag-ul si titlul postarii video.

4. Realizati  o harta video

Realizati o harta video. Antenele motoarelor de cautare indragesc hartile. Fac lucrurile mai usoare. Realizariti o harta video, iar crawlerele vor trece prin videoclipuri mai usor. Cand crawlerele motorului de cautare sunt capabile sa citeasca un video, veti obtine beneficii importante.

5. Construiti link-uri

Construi atat link-uri interne cat si externe pentru videoclipuri. Clipurile video sunt judecate dupa calitatea link-urilor, ca orice altceva pe web.

6 Optimizati URL-ul

Cuvintele cheie in URL-ul  paginii unde plasati clipul video. Acest lucru poate fi realizat folosind cuvinte cheie in denumirea paginii. Includeti doar un video  pe pagina pentru cele mai bune rezultate.

7. Du-te la site-uri sociale

Si apoi exista strategii social-media. Marcati, trimiteti tweet sau vorbiti despre video pe site-urile social media pentru a aduna link-uri.

8. Sa le distribuiti

Exista multe moduri de a face acest lucru. Utilizati Traffic Geyser sau TubeMogul pentru a largi orizontul video pe internet.

Un sfat in plus la final: creati o transcriere ptr clipul video. Motoarele de cautare nu pot viziona video-ul, dar ele pot accesa cu siguranta transcrierea daca aceasta este disponibila. Si puteti mentiona intotdeauna cuvintele cheie de cateva ori in transcriere.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Sfaturi SEO pentru VIDEO, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Un Raspuns la “Sfaturi SEO pentru VIDEO”

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+