RSS

Sfaturi web design pentru eCommerce

27 May, 2010

Web Sfaturi

1. Curat inseamna frumusete.

design eCommerce

Un design curat, atragator este cel mai important lucru pe care-l puteti face pentru site-ul dvs. de comert electronic. Cu toate acestea, cantitatea de site-uri de comert electronic incarcate pe web este uluitoare. In cazul in care consumatorul este in masura sa-si aleaga un magazin eficient, el va merge in alta parte in mod inevitabil.

2. Culorile vorbesc.

web eCommerce

Folositi culori care nu pun in pericol lumina, cum ar fi albastru si verde. Verdele este o culoare excelenta pentru a indica o vanzare sau o reducere de pret. Evitati utilizarea culorii “rosu”, daca este posibil.

3. Strategie de vanzari

website eCommerce

Unul dintre avantajele comertului electronic este posibilitatea de a face publicitate produselor externe, in timp ce un client este la cumparaturi. Multe site-uri utilizeaza  strategia “clientii care au achizitionat acest articol au mai cumparat …”, care poate fi foarte eficienta.

4. Alegeti Furnizorul Inteligent

web hosting eCommerce

Gasirea celui mai bun hosting de comert electronic pentru afacerea dvs. nu este de neglijat, astfel incat aceasta este o parte esentiala a procesului. Facand un pic de cercetare pe internet puteti economisi timp si bani, si va puteti orienta in luarea deciziilor. In timp ce pretul este intotdeauna important, asigurati-va ca alegeti un furnizor care are o reputatie buna.

5. Viteza este totul

web design

Cei mai multi oameni se bucura de cumparaturile on-line, deoarece le confera posibilitatea de a le termina mai repede. Asigurati-va ca procesul dvs. de verificare este rationalizat si utilizatorul poate sa inteleaga usor si sa completeze rapid. La urma urmei, daca exista prea multa birocratie, un client ar putea iesi, ceea ce se traduce printr-o pierde de vanzare – si nimeni nu vrea acest lucru.

6. Nu fi un “factotum”

web design magazin

Unele site-uri de comert electronic sunt in masura sa faca vanzare oferind orice produs, de la masini de tuns iarba la periute de dinti, dar acest lucru nu este intelept sau cel putin nu pentru inceput. Concentrati-va pe un segment cunoscut; in calitate de consumatori, multi ar prefera sa mearga la un site, mai degraba decat la un director  “mare” de  site-uri, daca acestia sunt in cautarea de ceva foarte specific.

7. Uita-te la Preturi

Oamenii care folosesc un magazin online fac acest lucru in primul rand avand la baza strategia preturilor, motiv pentru care este esential mentinerea de preturi scazute si competitive si permiteti consumatorilor sa stie acest lucru. Proiectarea site-ului dvs. astfel incat sa afiseze preturile concurentei in imediata vecinatate poate insufla incredere unui cumparator, si il va determina sa creada ca site-ul dvs. detine cele mai bune oferte de pe net.


Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Sfaturi web design pentru eCommerce, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+