RSS

Site promovat in fata concurentei

15 Jul, 2013

SEO Sfaturi

Promovare site pe GoogleUn site nou poate sa apara in fata altor site-uri ce au autoritate in domeniu, daca este corect construit, are continut unic, valoros si castiga cateva link-uri in prima perioada de la publicare.

Acest moment de glorie al site-ului nu va dura la nesfarsit decat in situatii extrem de rare. Ei bine, aici este un moment in care aveti nevoie de servicii de promovare site.

Trebuie sa intelegem ce se intampla:

Site-ul fiind bine construit adica etapele de optimizare sunt realizate cu succes, el apare in fata in concordanta cu publicul tinta si conform cuvintelor cheie pentru care a fost construit. Google vede partea pozitiva a informatiilor transmise de catre noi prin acest site, considerand (neavand un istoric  de date) un site cu semnale pozitive.

Pe masura ce trece timpul, in cazul in care nu se promoveaza site-ul, acesta incepe sa coboare in rezultatele de cautare. De ce? – Simplu, Google nu mai primeste semnale pozitive din partea site-ului privind:

  • cresterea volumului de informatii din interiorul site-ului;
  • legaturi relevante din afara site-ului catre continut;
  • impresii din partea social media;
  • local prin Google Local, … .

Pentru a intelege mai bine avantajul promovarii unui site, se poate spune ca, dupa timp si cheltuieli in constructia site-ului si publicarea lui, trebuie recuperata investitia.

Atunci cand hotaram sa intram intr-o afacere din mediul online, este bine de stiut, ca trebuiesc luate in calcul servicii de promovare site ca fiind esentiale pentru recuperarea investitiei.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Site promovat in fata concurentei, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+