RSS

Social Media pentru afaceri mici

6 Jan, 2011

Social Media

Social MediaEste un fapt cunoscut ca retelele sociale joaca un rol important in obtinerea unui grad de constientizare si recunoastere a unui brand. Din acest motiv, majoritatea companiilor din intreaga lume si-au creat profiluri in site-urile de retele sociale castigand milioane de adepti. Cu aceasta au atras o foarte mare atentie si au dobandit utilizatori online.

In mod similar, intreprinderile mici pot beneficia de retelele social media si pot avea succes atunci cand dezvolta campanii SEO.

Exista milioane de utilizatori din intreaga lume conectati in fiecare zi la site-uri social-media, cum ar fi Facebook , Twitter si facand din acestia public – tinta, poate fi un avantaj enorm pentru afacerea dvs.

S-ar putea sa fiti proprietarul unei afaceri mici care a cercetat piata si ati constatat ca aveti produsele pe care clientii le cauta si in acelasi timp, detineti un site web de calitate. Utilizati site-urile social media pentru trezi interesul utilizatorilor acestora oferind ceea ce aveti.

Pe de alta parte, exista utilizatori ai retelelor sociale care ar putea fi in cautarea unei afaceri ca a dvs iar comunitatile acestor retele pot actiona ca un canal pentru a gasi afacerea dvs.. Cel mai important lucru de retinut aici este faptul ca dimensiunea unei afaceri nu conteaza pentru a construi un brand si pentru a creste numarul de adepti, ceea ce asigura succesul afacerii dvs.

Obtineti feedback la informatiile pe care le-ati incarcat, deci raspundeti acestor observatii intr-o abordare prietenoasa. Daca au impartasit un punct de vedere, aduceti multumiri pentru contributia lor. Daca doresc sa va cunoasca afacerea, intotdeauna incercati sa ajutati, construind astfel relatii. Acest tip de interactiuni va ajuta cu siguranta in construirea brandului dumneavoastra in cadrul comunitatii online. Veti observa utilizatori ce doresc sa se asocieze afacerii dumneavoastra si care vor comunica cu dumneavoastra online, mai tarziu simtindu-se atasati de compania dumneavoastra.

Devine imperativ pentru afacerile de orice dimensiune sa-si dezvaluie personalitatea, dar daca sunteti proprietarul unei afaceri de mici dimensiuni acest lucru poate fi foarte provocator. Site-urile de social-media va pot ajuta sa faceti acest lucru foarte eficient. Trebuie sa adaugati continut in asa fel incat sa atrageti toate tipurile de utilizatori. Adoptati diferite strategii pentru a atrage utilizatori, prin efectuarea de teste, concursuri si multe altele. Puneti in aplicare toate modalitatile posibile pentu ca utilizatorii sa nu perceapa compania dumneavoastra ca fiind  plictisitoare si anosta.

In arena tehnologica, site-urile de social-media ajuta companiile sa interactioneze cu publicul tinta lor si dezvolta brandul. La SeoWeb Seco, ajutam clientii nostri sa-si creeze o prezenta in site-uri de social-media si putem face acest lucru si pentru tine.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+