RSS

Stabilirea cuvintelor cheie

7 Mar, 2011

SEO, SEO Sfaturi

cuvinte cheieCuvintele cheie sunt considerate a fi una din pietrele de temelie ale procesului de optimizare pentru motorul de cautare. Si pe buna dreptate pentru ca, in cautare, motorul se va baza in afisarea rezultatelor pe cuvintele cheie introduse de utilizator in caseta de interogare.

Aceasta importanta a cuvintelor cheie in campania SEO a determinat multe companii SEO sa caute solutii cu privire la modul de determinare a importantei unui cuvant cheie. Cercetarea cuvintelor cheie importante poate fi o sarcina plictisitoare, dar este vitala.

Urmatoarele sunt cateva tehnici prin care se poate determina importanta unui cuvant cheie.

1. Utilizarea Web Analytics – web analytics este o modalitatebuna de a urmari progresul web site-ului dvs..  Multi consultanti SEO au instalat Google Analytics pentru site-ul lor. Datele colectate, daca sunt interpretate corect pot ajuta la determinarea cuvintelor cheie importante.

2. Utilizarea Google Webmasters Tool – Google a fost destul de generos in a oferi companiilor SEO un instrument online gratuit. Utilizand Google Webmasters Tool, consultantii SEO pot determina numarul de afisari pe pagina, oferindu-va o idee asupra cuvintelor cheie care sunt de obicei folosite de cei care viziteaza site-ul dvs.

3. Keyword Research – aceasta abordare este considerata a fi una analitica, deoarece companiile SEO ar trebuisa se puna in locul persoanei care utilizeaza motoare de cautare si sa se gandeasca la mai multe cuvinte cheie care pot fi utilizate cel mai probabil de catre utilizator. Apoi, consultantii SEO vor face o lista de cuvinte cheie si vor compara astfel de cuvinte cheie cu cele care au un nivel ridicat al popularitatii pentru a le determina in cele din urma pe cele mai viabile.

4. Pay Per Click – cei care desfasoara o campanie de publicitate pentru un motor de cautare pot deasemenea detecta sau verifica cele mai bune cuvinte cheie in cadrul campaniei PPC, companiile SEO vor trebui sa verifice si sa analizeze ce cuvinte cheie vor aduce cresteri semnificative in traficul orientat al site-ului.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Stabilirea cuvintelor cheie, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+