RSS

Strategia corecta pentru a mari Page Rank

15 Feb, 2011

SEO, SEO Sfaturi

google pagerankPage-rank-ul este un clasament brevetat de Google, considerat de majoritatea companiilor si consultantilor SEO a fi singurul si cel mai important factor de clasament privind scopul unei campanii de optimizare pentru motoarele de cautare. Aceasta deoarece page rank-ul determina daca site-ul este unul cu autoritate sau nu.

Site-urile cu autoritate sunt in principal favorizate de Google in ceea ce priveste clasamentul din motive evidente, acestea implicand faptul ca sunt site-uri de renume. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, companiile si consultantii SEO au devenit capabili sa dezvolte mai multe strategii pentru a creste pagerank-ul site-urilor lor,  utilizand fie tehnici SEO “White hat” fie “Black hat”

Din cauza proliferarii tehnicilor “Black hat” Google si-a actualizat algoritmul pentru a creste pagerank-ul numai acelor site-uri cu reputatie solida. Problema pentru multe companii si consultanti SEO, este modul prin care se castiga de fapt pagerank?

Având in vedere faptul ca Google schimba pagerank-ul doar trei-patru ori pe an iar algoritmul lor este deja modernizat pentru a identifica tehnici “Black Hat” cum  se poate realiza o crestere a pagerank-ului?

Regula de baza in ceea ce priveste pagerank-ul se aplica in continuare, si anume ca pentru inceput, acesta poate fi realizat prin link building. Acest lucru din cauza faptului ca un astfel de link este considerat ca fiind un vot pentru site-ul respectiv. Acest lucru inseamna ca trebuie sa câstigati o multime de link-uri pentru site-ul dumneavoastra. Cu toate acestea aceste link-uri ar trebui sa provina de la site-uri cu renume , ceea ce inseamna ca link-urile catre site-ul dvs. vor veni de la site-uri care au deja un anumit page rank si sunt considerate de Google ca fiind site-uri cu renume. Prin urmare, atunci când incercati sa obtineti backlink este imperativ sa vizati acele site-uri cu pagerank inalt.

Exista mai multe strategii pentru construirea de link-uri insa, una dintre cele mai eficiente ramane aceea ca site-ul dvs. sa fie listat pe DMOZ si printre alte site-uri cu pagerank inalt. Comentarii pe blog-uri cu pagerank inalt este eficient, insa, trebuie sa va asigurati ca observatiile pe care le postati vor fi interesante si relevante pentru blog. Vorbind de postari pe blog, puteti obtine link-uri naturale prin intermediul recomandarilor si distribuirea de articole ce apar pe blogul dvs.mai ales daca astfel de subiecte sunt interesante si dau nastere la conversatii online.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+