RSS

StumbleUpon: 10 de milioane de utilizatori

4 Jun, 2010

Social Media

StumbleUpon a anuntat ca a atins un nou punct. A ajuns la 10 milioane de utilizatori.
Compania s-a desprins de eBay cu aproape un an in urma. Dupa aceea, a lansat facilitatea “web bar” precum si o noua versiune a Firefox add-on, o extensie Chrome ( in ultima luna StumbleUpon a sustinut una dintre primele 20 de extensii de la terti), si continutul serviciului sau de sindicalizare Su.pr .

Au lansat de asemenea, un sistem de anunturi, care arata intr-o lumina interesanta publicitatea sociala, un redesign major pentru site-ul StumbleUpon in sine, precum si un app iPad, insigne.

In luna Mai, StumbleUpon a raportat 118% crestere a utilizatorilor activi din 2009, si a sustinut un rang # 1, printre sursele de trafic de social media de top din SUA. De asemenea, StatCounter a raportat ca a fost # 2 la nivel mondial (chiar in spatele Facebook) dintre sursele de trafic social-media, inaintea lui Twitter, YouTube, Reddit, Digg, MySpace, si “altele”.

StumbleUpon organizeaza o petrecere, pentru a sarbatori atingerea acestei cifre privind numarul de utilizatori. Va avea loc pe 17 iunie in San Francisco, unde utilizatorii sunt invitati sa se cunoasca intre ei si cu echipa StumbleUpon. Vor prezenta noi iPad-uri precum si pictura pe sticla cu Sirron Norris.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
StumbleUpon: 10 de milioane de utilizatori, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+