RSS

Tag-ul titlu, conform Google

20 Nov, 2010

SEO, SEO Sfaturi

titluChiar daca companiile de web design si consultantii SEO agreaza sau nu, principalul motor de cautare tinta pentru fiecare campanie SEO ramane gigantul Google, lucru ce se datoreaza faptului ca Google este motorul de cautare cel mai important si este folosit de milioane de oameni in fiecare zi la nivel mondial ceea ce face dintr-un motor de cautare, o buna sursa de trafic pentru site-ul tinta.

Este de notorietate in randul companiilor de web design si consultantilor SEO ca algoritmul de fiecarui motor de cautare “este pastrata intotdeauna secret lasand companiile de web design si consultantii SEO in “intuneric” referitor la modul in care pot creste rapid in pagina cu rezultate a unui anumit motor de cautare. Acesta este motivul pentru care multi au apelat la activitati de cercetare si experimentare, pentru a gasi cel putin o astfel de modalitate pentru  optimizarea site-ului lor.

Google, in efortul de a ajuta mai multi dezvoltatori de marketing online si antreprenori a lansat un ghid SEO de baza pe care companiile si consultanti SEO il pot urma pentru a avea un clasament Google decent. Printre sfaturile la care Google a permis accesul webmasterilor este relevanta sau importanta utilizarii titlurilor paginilor sau tag-ului titlul in paginile web. Tag-urile titlu sunt importante din cauza faptului ca titlul paginii este utilizat de catre motoarele de cautare, acestea afisand corect in pagina de rezultate a motorului de cautare.

Google a subliniat trei strategii pe care consultanti si companiile SEO le-ar putea utiliza in optimizarea titlului paginii si acestea sunt:

Pentru a face din titlul paginii o sursa care va descrie cu acuratete continutul paginii web trebuie sa evitati incorporarea descrierilor independente sau a cuvintelor cheie in titlul paginii.

Faceti fiecare titlu “unic”, in scopul de a ajuta Google sa faca distinctia intre mai multe site-uri.

In cele din urma, titlul trebuie sa fie concis, descriptiv in aceeasi masura, dar si scurt pentru ca Google sa afiseze site-ul dvs. in pagina rezultatelor de cautare in mod corespunzator.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+