RSS

Tehnici Black Hat SEO

26 Nov, 2010

SEO

black hat seo“Black hat SEO” este considerat a fi unul dintre modurile “necinstite” de a dobândi link-uri, continut si prin urmare un clasament mai bun.

Desi un calsament inalt poate fi realizat prin intermediul “Black hat SEO”, acesta nu este stabil, deci este posibil rank-ul unui site tinta care a fost implementat cu tehnici “Black hat SEO” sa scada intr-o perioada foarte scurta de timp. Acesta este motivul pentru care este imperativ ca tehnicile “white hat” sa fie puse in aplicare pentru ca motorul de cautare sa recunoasca site-ul tinta ca fiind un site cinstit si un site web de renume.

Orice companie de web design si consultant SEO utilizeaza accidental tehnici “black hat” , lucru ce poate fi pus pe seama lipsei de informatie privind natura tehnicilor SEO; natura a unei tehnici SEO se poate modifica in functie de faptul ca daca aceasta tehnica este utilizata sau nu aceasta are ca rezultat oferirea de avantaje necuvenite.

De aceea este important  pentru  ca o companie de web design sau consultant SEO sa fie informat cu privire la diferite tehnici care pot fi considerate ca tehnici SEO “black hat”, pentru a evita, preveni sau  remedia efectele asupra unui site web care a fost suspendat din cauza punerii in aplicare a acestora.

Urmatoarele sunt câteva tehnici SEO “Black hat”:

1. Utilizarea “Automation Tool” in  Link Building – cautare pe internet a oricaror instrument de automatizare SEO in special cele care prezinta informatii in mod automat pe site-uri diferite, in scopul de a câstiga backlink-uri si veti afla ca exista o multime de astfel de instrumente. Aceste instrumente permit accesul chiar la o mie de link-uri doar printr-un singur clic, link building-ul prin aceasta metoda  este considerat ca fiind nefiresc, prin urmare, motoarele de cautare il considera, va fiind spam.

2  Camuflarea site-ul dvs. – o alta tehnica SEO “black hat” ceea ce presupune deghizarea link-ului site-ului dvs. dand impresia ca va deschide o anumita pagina in timp ce, de fapt, se afiseaza o pagina diferita. Cand o pagina este pe deplin optimizata, dar nu este proiectata in mod corespunzator, iar una dintre ele este creata numai pentru crawlerele motorului de cautare in timp ce cealalta este o pagina neoptimizata, dar dezvoltata punct de vedere estetic astfel incat un  utilizator sa fie tentat sa se uite, este un proces de pacalire a motorului de cautare numit deghizare.

Aceste doua tehnici “Black Hat” ar trebui sa fie intotdeauna evitate desi  pot fi tentante.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Tehnici Black Hat SEO, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , ,

5 Raspunsuri la “Tehnici Black Hat SEO”

 1. VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  un exemplu de “Automation Tool” cu care s-ar face Black hat, care ar fi?

 2. coco69 says:
  VN:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)

  SEOLINKPRO se pare ca este
  – nu l-am folosit si nu stiu sa spun prea multe despre el … poate daca esti interesat il iei si ne spui si noua 🙂

 3. vladimir says:
  VN:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)

  Hm … ai grija ce faci 🙂 sa nu arunci cu banii

 4. Karavan says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)

  Lasand de o parte faptul ca arunca banii, risca si o mareata penalizare.

 5. Seodot says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

  Dle Vali, tin sa va contrazic.

  Nu pot crede ca a-ti categorisit ” Utilizarea “Automation Tool” in Link Building ” drept tehnica blackhat.

  Nu e corect, poti folosi cate unelte si scule BLACKHAT cate vrei, insa depinde cum le folosesti. Nu folosirea uneltei este BLACKHAT, ci modul de utilizare a acesteia (faci spam excesiv, dai aceleasi comentarii, trimiti acelasi mesaj, etc… )

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+