RSS

Tehnici “off page” SEO

16 Feb, 2011

SEO Sfaturi

off page SEOIn afara de optimizarea pentru motoarele de cautare ”on-page” multe companii SEO isi concentreaza eforturile campaniilor SEO asupra optimizarii “off-page”. Aceasta se datoreaza dorintei ca un site sa fie luat in considerare ca fiind de incredere si sa fie bine clasat de catre Google in clasamentul motorului de cautare. Reputatia online poate fi determinata prin numarul de link-uri de calitate, care provin de la site-uri web directionate catre site-ul dumneavoastra. Aceasta inseamna, ca optimizarea “off-page” pentru motoarele de cautare se bazeaza pe procesul de constructie a link-urilor.

Urmatoarele sunt cateva sfaturi pentru dezvoltarea campaniei dvs. de link building sau pentru punerea in aplicare a tehnicilor Seo Off-Page.

1. Numele Link-ului ar trebui sa fie structurat in mod corespunzator, aceasta inseamna ca trebuie sa fie cat mai  descriptiv pentru conectarea la site-ul dvs., de aceea  incorporarea de cuvinte cheie ar fi o idee foarte buna.

2. Includeti link-uri in articole dvs., care sunt transmise directoarelor de articole. Folositi fraze cheie importante ca link-uri. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa separati textul de continut dar, trebuie doar sa includeti link-ul sau tag-ul in continut.

3. Folositi marcaje sociale pentru a creste numarul  backlink-urilor dumneavoastra. Marcaje sociale nu va ofera doar backlink-uri de calitate, ci va ofera sansa de a castiga considarbil trafic pentru site-ul dvs prin recomandare.

4. Trimiteti un comunicat de presa pentru site-ul dvs.; comunicatele de presa nu cresc doar numarul de  backlink-uri, dar ajuta, la informarea publicului tinta iar cei care va urmaresc cu loialitate vor informatii despre cele mai recente campanii ale dumneavoastra si astfel, putand castiga publicitate gratuita on-line.

Acestea sunt doar cateva sfaturi care ajuta la construirea campaniei dvs. SEO off-page dar, exista intotdeauna loc pentru creativitate.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+