RSS

Tehnici SEO

11 Mar, 2010

SEO Sfaturi

Search Engine Optimisation Search Engine Optimization este arta de a construi, fasonarea si mentinerea website-urilor, astfel incat acestea sa poata fi gasite mai usor pe motoarele de cautare, atunci cand oamenii cauta produse, servicii sau informatii legate de aceste website-uri. Deci, ce tehnici sunt folosite pentru a ajuta la construirea website-urilor pentru a fi gasite mai usor in motoarele de cautare? Vom mentiona unele dintre tehnicile principale care sunt in general, considerate fundamentale pentru obtinerea unui website cu un clasament mai inalt:

Pozitia din clasamnet pentru un  website este in mod normal, dependenta de amestecul de factori de pe pagina; continutul paginii web, pozitiile de start, titluri din pagina Web, Meta Tags, si “off-page” factori ca; link-uri primite, continutul textului indus, contextul link-ul, concurenta; cat de multe alte pagini au aceleasi fraze-tinta, si cat de bine acestea sunt optimizate.

Titlurile paginii web: elementele titlului paginii web este unul din factorii  cei mai importanti care influenteaza rezultatele in motoarele de cautare. Titlurile paginii web pot fi de trei-noua cuvinte (60-80 caractere) si in mod normal, se afla in partea de sus a ferestrei browser-ului . Titlurile, ar trebui scrise bine si la obiect si ar trebui sa fie relevante pentru continutul paginii Web. Aceasta este ceea ce un utilizator va vedea in cele mai multe rezultate ale motorului de cautare ca un link catre pagina  Web.

Web Design Site –  sugereaza in mod normal,  sa pastrati design-ul website-ului simplu pentru a creste sansele de a obtine scorul mai inalt. Ca regula generala, continutul textual al unei pagini ar trebui sa depaseasca continutul HTML al paginii. Gradul de utilizare a paginilor ar trebui sa fie in toate browserele majore si ar trebui sa fie validate. Incercati sa va asigurati ca paginile web sunt aranjate intr-o maniera consecventa si un mod logic, astfel incat site-ul dvs. sa ofere un aspect curat si profesional.

Continut Website – Pentru a avea succes in construirea unui website bine optimizat, trebuie sa va asigurati ca are un continut bine structurat . De exemplu, un site care vinde fleacuri trebuie sa inceapa prin a da cat mai multe informatii relevante cu putinta cu privire la produsele de pe site, pentru potentialii utilizator ai acestuia. Motoarele de cautare pentru a-l promova ca informativ si bine intretinut, ca resursa unica pe care oamenii sa o poata utiliza si de pe urma careia sa beneficieze, avand un continut puternic, relevant vor imbunatati sansele de a obtine clasamente mai mari.

Incoming Links – cel mai important in procesul de optimizarea este sa va asigurati ca aveti un site de buna calitate, care are un bun clasament pe pagina ( Google Page Clasament ) (PR) si dispune de continut astfel incat ofera “link” inapoi la site-ul dvs. propriu, prin care solicita astfel proprietarilor de website-uri si schimburi de link-uri. Trebuie sa oferiti website-ului dumneavostra  “credibilitate” pentru motoare de cautare ca Google, iar aceste link-uri, ajuta  antenele motorului de cautare sa gaseasca website-ul dvs.. Ele sunt foarte importante in cazul in care tintiti spre Topul celor mai competitive cautari.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Tehnici SEO, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+