RSS

Twitter, partea 3

8 Apr, 2010

SEO Sfaturi

twitter logo

Nu puteti ignora cresterea exploziva Twitter – pana 700 la suta in toata lumea fata de anul trecut. Chiar saptamana trecuta, comScore a publicat aceste statistici de crestere si a subliniat profilul demografic al utilizatorilor Twitter. Conversatia va lua proportii din ce in ce mai mari. Cu cat stiti sa utilizati acest instrument mai bine,  cu atat el va deveni mai eficient.

Mai multe unelte: TweetDeck si Seesmic Desktop

Am mentionat ca noi instrumente vor acapara teren de-a lungul timpului pentru a va ajuta  sa va imbunatatiti experienta Twitter. Cu toate acestea, nu cred ca se va intampla atat de repede!

Seesmic Desktop , si versiunea actualizata a Twhirl, este cel mai nou concurent al TweetDeck. Fanii TweetDeck vor dori, probabil, Seesmic Desktop, deoarece are caracteristici similare. Singurul lucru care diferentiaza Seesmic Desktop de TweetDeck este ca va permite sa gestionati mai multe conturi in timp ce TweetDeck  va permite numai unul.

Ambele instrumente vor evolua probabil, in timp si vor castiga mai multe caracteristici. Pentru a citi mai multe despre aceste instrumente, verificati comparatia lui Mashable dintre aceste instrumente.

Intelepciune in despartirea cuvintelor

Asa cum ati avansat de la novice la Twitterer puternic , va las cateva cuvinte finale de consiliere si  mai multe sfaturi si instrumente pentru a va ajuta pe parcursul drumului dvs.

In primul rand, ginditi-va la altii inaintea voastra. Daruiti inainte de a primi. Cautati articole relevante, sfaturi, opinii sau de ajutor si trimiteti mesaje referitor la ele. Apoi, din cand in cand mergeti mai departe avansandu-va in acelasi timp compania.Aceasta este formula pentru o campanie tweeting de succes.

Veti gasi mai multa intelepciune la Lauren lui Roth ” 101 Orientarile Twitter “.  De asemenea, cititi aceste doua articole despre cum sa nu construiesti in  reteaua Twitter si modul de a construi o comunitate pe Twitter.

Cum sa gasesti articole bune si cele mai recente stiri

Deci, cum puteti gasi articole bune si de actualitate  pe care le puteti folosi pentru a impartasi cu cei ce va urmaresc? Sau poate vreti doar sa aflati cele mai noi stiri in timp real. Exista mai multe surse bune.

Iata o lista de instrumente pe care ar trebui sa le verificati ca parghii in reteaua Twitter si care  va ofera cele mai recente zvonuri:

Lee Odden in TopRankBlog vorbeste despre fiecare dintre aceste instrumente si ofera cateva sfaturi utile .

Un alt instrument util este TweetBeep . Acest instrument va permite sa urmariti orice cuvant cheie mentionat pe Twitter. In esenta, fixati cuvintele cheie pe care doriti sa le urmariti si TweetBeep va trimite toate mesajele care includ aceste cuvinte cheie. Este un lucru extraordinar pentru managementul reputatiei , cuvinte cheie de cercetare , precum si analiza concurentei .

Cum  sa automatizati Twitter

Daca sunteti ca si mine de  ocupat, 16 ore pe zi, s-ar putea sa apreciati TweetLater . Acest excelent instrument va listeaza mesajele astfel incat acestea sa fie esalonate pe tot parcursul zilei. Oamenii vor fi uimiti cum aveti timp sa trimiteti mesaje toata ziua.

O alta caracteristica este abilitatea de a crea actiuni, de exemplu modul  automat in a urmari pe  oricine te urmeaza. Sau trimite automat Direct Mesaje de bun venit (DM) pentru a atrage adepti noi. Un instrument foarte util.

Cum sa scurtati URL-uri

Cu doar 140 de caractere, aveti spatiu limitat, in care sa adaugati link-uri catre articolele pe care le gasiti. Exista mai multe servicii de scurtare URL-ul. Invatati tot ce trebuie sa stiti despre fiecare in parte si care este potrivit pentru dvs in acest ghid cuprinzator .

In plus, puteti utiliza instrumente de urmarire precum “bitly” sau “snipurl”  pentru a urmari CTR-uri . Aflati cat de multi oameni au redirectionat postarile dvs si modul in care ati devenit popular. In timp, veti afla ce fel de link-uri prefera adeptii dvs cel mai mult.

Monetizarea Twitter

Mai multe persoane au cerut sa monetizam Twitter . Acest subiect este in mintea tuturor in ultima vreme. Nu este la fel de simplu cum ar dori oricine, dar noi modele sunt in curs de dezvoltare.

Pentru utilizari in mediul de afaceri, ” Twitter: Strategia locala  de Monetizare “ofera cateva idei utile. Twitter nu ar putea fi o strategie in sine, dar este un instrument excelent pentru a sustine multe din eforturile dumneavoastra de marketing pe Internet si poate fi foarte eficient.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+