RSS

Un nou proiect, Partener pentru un mediu curat

1 Jul, 2010

Web Design

Am placerea de a va anunata lansarea officiala a  site-ului  www.setcar.eu .

SETCAR Web Design

S.C. SETCAR S.A. isi propune sa aduca o contributie importanta la conservarea cadrului natural si la protejarea mediului ambiant printr-un management corect al deseurilor si in conformitate cu cerintele si standardele in vigoare.

S.C. SETCAR S.A. isi propune sa devina un partener de incredere pentru generatorii si detinatorii de deseuri care doresc gestionarea acestora in conditii sigure din punctul de vedere al protectiei mediului avand ca misiune sa contribuie la imbunatatirea calitatii mediului inconjurator creand un spatiu curat si sigur atat pentru noi, cat si pentru generatiile viitoare.

Primul si cel mai important factor, ceea ce face un website  sa fie bun este definirea scopului pentru care decidem crearea lui. Este cu siguranta necesar sa avem o imagine foarte clara cu privire la scopul existentei site-ului. Crearea machetei generale si a culorilor ce vor fi utilizate joaca un rol vital. Acestea sunt principiile care au stat la baza construirii acestui proiect.

Prin Web Design Site se intelege orice proiect ce implica optimizare web, internet marketing, template design, dezvoltare de aplicatii web, astfel puteti avea dumneavoastra un site cum este www.setcar.eu.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+