RSS

Utilizarea Blog-ului pentru a creste

16 Nov, 2010

SEO, SEO Sfaturi

web design blogOptimizarea pentru motoarele de cautare implica o multime de strategii clasificate in general astfel, link-uri si continut. Link-urile si continutul sunt principalii factori care ajuta atat la cresterea traficului cat si a reputatiei unui site.

Traficul si reputatia reprezinta scopul principal pentru care se implementeaza o campanie SEO cu scopul final de a obtine venituri si conversii. Una dintre strategii care poate combina continutul si construirea de link-uri este integrarea sau utilizarea de blog-uri.

Multe companii online au dezvoltat campanii sau cheltuit o suma considerabila de bani pentru a creste traficul si conversiile, dar fara rezultat din cauza faptului ca nu si-au concentrat eforturile pe cresterea de link-uri si de continut. Precum s-a afirmat mai sus, link-urile si continutul pot fi generate pentru un anumit site tinta prin utilizarea de bloguri sau site-uri tip blog.

Acesta este motivul pentru una dintre principalele considerente pentru ca un site web sa adopte acest tip de strategie este de a incorpora o pagina de blog sau un blog in cadrul site-ului tinta, astfel incat acesta sa poata servi drept sursa pentru alte site-uri in ansamblu si sa ofere permanent continut proaspat.

In scopul de a mentine blog-ul si de a creste eficienta link-urilor, precum si continutul acestuia, este important ca blog-ul sa fie prevazute cu postari zilnice, se asteapta o crestere inceea ce priveste link-urile atunci cand articolele sunt postate zilnic pe blog. Links can be acquired through relentless posts because of the fact that there are blog search engines that would crawl and index your blogs or blog posts. Link-urile pot fi achizitionate neintrerupt deoarece exista motoarele de cautare care sa acceseze cu crawlere si sa indexeze blog-ul.

Odata ce s-a incorporat blog-ul in site-ul dvs. sa va asigurati ca supravegheati regulat mesajele dumneavoastra. Scop-ul este acela de a difuza o stire noua aparuta mai intai la dumneavoastra pe blog.

Cu aceasta strategie sa va asteaptati la obtinerea unei cantitati mai de backlink si pagini indexate consecinta a existentei blog-ului si a articolelor postate si comentate in cadrul acestuia.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Utilizarea Blog-ului pentru a creste, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+