RSS

Utilizarea standardelor Web Design

14 Apr, 2011

Web Design

html5Asta inseamna HTML5
Vestea buna este ca browserele a doua dintre cele mai comune motoare pentru mobil Webkit si Opera, ambele  suporta HTML5 foarte bine; Webkit a sprijinit HTML5, cel putin partial, incepand din noiembrie 2007.


Utilizarea marcajelor standard si descriptive pe site-urile noastre vor avea beneficiul de a livra cu acelasi randament de iesire in cele mai multe dispozitive. Si capacitatile extinse ale HTML5 pentru a livra media, animatie si stocare il recomanda ca alegere excelenta pentru aplicatii mobile.

Aceste trei abilitati permit site-urilor HTML5 de a reproduce comportamente, de obicei, asociate cu aplicatii mobile in stare pura, eliminarea disparitatilor de experienta intre cele doua. Video poate fi acum jucat in stare pura prin HTML5 folosind tag-uri video, animatii in timp ce pot fi jucate folosind baza HTML5. In cele din urma, stocarea locala permite unui site  stocarea de informatii, cum ar fi baze de date, pentru a permite utilizarea offline pe deplin functionala a site-ului.
YouTube, Netflix si Gmail HTML5 toate au versiuni ale site-urile lor proiectate pentru o experienta mobila si care profita de noile capacitati HTML5. Sunt un bun punct de plecare pentru orice dezvoltator care vrea sa vada ce poate fi realizat.
HTML5 este acum gata pentru a fi utilizat pentru dezvoltare, si nu exista nici un motiv pentru care sa nu  puteti incepe imediat. Multe resurse si tutoriale excelente sunt disponibile pentru a va ajuta in acest sens:
* Intrati in tainele HTML5
O privire de ansamblu asupra standardelor HTML5 si un punct de plecare excelent.
* HTML5 Demonstratii si Exemple
O serie de demonstratii care arata capacitatile HTML5, cu codul sursa.
* HTML5 Galerie
O caseta de prezentare cu site-uri create in HTML5.
Pentru a incepe utilizarea HTML5 in proiectele dumneavoastra, puteti profita de oricare dintre numeroasele medii dezvoltate si care il suporta. Punerea in aplicare cel mai complet este prin intermediul Adobe Dreamweaver CS5; un pachet de sprijin HTML5  ce poate fi descarcat, care extinde  editorul built-in. Aptana sprijina, de asemenea, HTML5 in versiunea sa beta,  Aptana Studio 3. Sunt furnizate link-uri la sfarsitul acestui articol.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Un Raspuns la “Utilizarea standardelor Web Design”

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+