RSS

Varsta site-ului este un factor?

10 Jul, 2010

SEO Sfaturi

website ageAm auzit intotdeauna zicala “varsta nu conteaza, varsta nu va incetini o persoana”. Cu toate acestea, in domeniul SEO, varsta domeniului este un factor. Desi varsta domeniului este un factor nu da o conotatie negativa, si nici nu inseamna ca un domeniu cu varsta avansata ar fi mai lent, varsta domeniului in optimizarea motorului de cautare are un rezultat pozitiv.

Multe companii si consultanti SEO au incercat sa dezvolte cai si mijloace care sa creasca traficul si reputatia site-ului lor online. Construirea traficului unui site se poate realiza prin internet marketing corect si aplicarea corecta a unei campanii SEO. In ceea ce priveste reputatia, multe companii si consultanti SEO au analizat caracteristicile Google privind clasamentul paginilor astfel incat pe baza acestor indicatori sa creasca reputatia unui site.

Aceasta este din cauza faptului ca clasamentul pe pagina Google este acordata website-urilor cu un link puternic si continut structurat, doua dintre criteriile principale analizate de motoarele de cautare. Cu toate acestea, link-urile si continutul sunt doar cativa dintre factorii care ar putea afecta rezultatul clasamentului site-urilor web pe pagina “.

Varsta domeniului sau varsta unui site este unul dintre factorii de necontrolat, care determina page rank-ul unui website; acest lucru este dovedit atunci cand un experiment se face pe site-uri noi care au volum mare de trafic lunar. Google nu va ridica in clasament un site nou, deoarece va da o sansa sau un avantaj, site-urilor mai mari si mai stabilizate care au trecut peste multe incercari in timp.

Acest proces de recunoastere a varstei unui domeniu este un proces valabil, intrucat site-uri care exista de mult timp au rezistat multor furtuni intr-o lume in care website-urile apar si dispar; ar fi rezonabil acordarea de avantaj unui site cu prezenta on line indelungata caci devine cu timpul mult mai stabil.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+