RSS

Web Design, Acvalega lansat

2 Nov, 2010

Web Design

web design acvalegaSeoWeb Seco, prin intermediul www.Web-Design-Site.Ro anunta lansarea oficiala a site-ului  www.acvalega.ro , beneficiind de un web design unic pe segmentul de piata romanesc .

Site-ul, destinat atat clientilor romani cat si clientilor din strainantate, este realizat incluzand si o  prezentare flash de calitate, cu un design original, demonstrand talentul si calitatile designerilor nostri.

ACVALEGA S.R.L infiintata in anul 2009, cu sediul in Vaslui, avand ca obiect de activitate importul si comercializarea unei game de produse din peste: hamsii, stavrid, calmar uscat-sarat produse noi pe piata romaneasca ce ating inalte standarde ale calitatii.
Societatea are ca arii de acoperire piete din Germania, Cipru si Ukraina.

SC ACVALEGA SRL are misiunea nu doar de a aduce un nou produs in gama snacks-urilor comercializate in Romania, ci mai ales sa ofere posibilitatea orientarii catre alimentatia sanatoasa, precum si o alternativa a  gustului cu care consumatorii romani au fost educati pana in prezent.

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti.”

Seoweb Seco, creata cu intentia de a aduce un plus de prospetime pe piata din domeniu si de a veni in sprijinul firmelor care doresc sa-si creeze sau sa-si imbunatateasca  prezenta online prin site-uri web de calitate, la standarde internationale nu isi limiteaza serviciile doar la web design, ci ofera clientilor  consultanta de specialitate si marketing online.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+