RSS

Web Design: cateva reguli

15 Jul, 2010

Web Sfaturi

web designReferindu-ne la site-ul (blog-ul) dvs., grija ar fi trebuit sa fie dedicata fiecarui al doilea punct pentru a obtine indeplinirea optima a scopului pentru care a fost creat. Mai jos sunt 7 aspecte importante pentru a descoperi daca site-ul (blog-ul) dvs. atinge performante mai bune.

nu folositi pagini sclipitoare
Pagina sclipitoare este o prima pagina pe care o vedeti de fiecare data cand accesati un site. Contin, in general, cele mai frumoase poze si cuvinte, cum ar fi “bun venit” sau, uneori, cum ar fi “faceti clic aici pentru a intra”. In realitate, aceste pagini nu au nici un scop real. Nu determinati utilizatorii site-ului (blogului) dvs. sa faca clic pe butonul “back”! Faceti o evaluare a site-ului dvs. fara a presara paginile cu detalii sclipitoare.

nu folositi banner de anunturi exagerat
Totusi, cea mai mica retinere a persoanelor referitoare la internet se refera la selectarea de bannere publicitare astfel incat pierdem din vedere calitatea adevarata a site-ului. Alternativ, lasati mai multe articole valoroase, continut inserand link-uri cruciale in acestea, astfel incat sa dati sentimentul ca vor cumpara pe baza reclamelor.

Notiuni de baza ptr o navigare scurta si  autorizata
Trebuie sa oferiti optiuni de navigatie  scurte si destul de deschise, astfel incat chiar si un copil sa inteleaga cum sa-l foloseasca. Nu folositi meniuri elaborate pe  nivele. Atunci cand utilizatorii site-ul dvs. nu stiu cum sa navigheze, vor iesi de pe site-ul dvs.

cereti o insemnare autorizata de la vizitatori
In cazul in care utilizatorii sunt profund absorbiti de navigarea pe website-ul dvs., veti dori cu siguranta sa va asigurati ca recunosc aceea parte a site-ului . In ce acest fel, ar trebui sa poata  extrage informatii cruciale sau sa foloseasca orice parte a site-ului instantaneu. Nu dezorientati utilizatorii dvs., deoarece claritatea implica libertate!

oscilati in folosirea sunetului pe site-ul dvs. / blog?
Daca traficul este constant o lunga perioada de timp pe la site-ul dvs., interpretand continutul dvs., veti constata ca nu sunt deranjati de orice ondulare de sunet pe site-ul dumneavoastra. Cand folositi alerte audio includeti si posibilitatea de oprire a sunetului  si asigurati-va ca functioneaza.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+