RSS

Web design prietenos

20 Jan, 2012

Web Sfaturi

web designAcest mic tutorial va da o regula generala a asezarii in pagina anumitor elemente pe un website in termeni de web design prietenos si chiar si in scopuri SEO.

Logo-ul
Logo-ul pe site-ul ar trebui sa fie , pozitionat in coltul din stanga sus a site-ului si sa incercati sa pastrati logo-ul relativ mic si compact, nu mai mare de 280px latime.

Navigare
Acest lucru este ideal in partea de sus a paginii, fie chiar sub logo-ul sau la dreapta . Sub menu de navigare poate fi apoi plasat pe bara laterala stanga (mai bun) sau dreapta de langa continut.

Detalii Contact
Principalele informatii de contact, cum ar fi apel la actiuni, cum ar fi numere de telefon si adresele de e-mail ar trebui sa fie plasate intr-un modul in partea superioara dreapta a paginii si la subsol sa contina detalii minore de contact.

Pagina de continut
Continutul paginii real, ar aparea apoi in centrul paginii pe un site cu 3 coloane si in centru dreapta pe un site de2 coloanei. Pentru Bloguri, bara “Sidebar” este de preferat pe partea dreapta si continutul de pe site sa fie in stanga.

Acreditari / Premii / Detalii Companie
Acest tip de informatii ar trebui sa fie plasate in subsolul site-ului dvs., sa pastrati plasamentul in tot continutul si sa aibe o trimitere usoara, catre pagina cu detaliile de contact si/sau acreditari premii.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (10 votes cast)
Web design prietenos, 4.6 out of 5 based on 10 ratings

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+