RSS

Web Design Static

15 Jun, 2010

Web Design

web design staticUn website proiectat static este in general o brosura liniara. Acest tip de website-uri sunt frecvent intalnite si sunt foarte potrivite pentru mediul de afaceri care are nevoie de un site specializat pentru a face publicitate produselor si serviciilor lor. World Wide Web media este cea mai eficienta metoda de publicitate, cu un numar tot mai mare a vizitatorilor pe internet.

Proiectarea statica a site-ului web este una dintre cele mai simple modalitati de afisare a produsului dvs. sau a afacerii on-line. Site-urile statice sunt in general destinate persoanelor care prefera in mod semnificativ gasirea lor prin intermediul motoarelor de cautare, unul care ofera continutul cautat.

Multi oameni omit formularul-brosura de pe site si trec direct la imprimarea acesteia, lucru foarte costisitor iar in cazul modificarii produselor, brosurile devin inutile. In timp ce efectuarea de mici modificari se face in site-ul propiu-zis observam ca si costul este mult mai eficient.

Site-urile statice sunt proiectate pentru descarcarea cu usurinta a imaginilor, compatibilitatea brosurilor si navigarea usoara cu efecte grafice si interactivitate. Site-ul static este un site cu pagini legate prin utilizarea unui font sau logo-ul bazat pe grafica, avand text si grafica simpla, poate avea orice numar de pagini cu script minim si HTML. Site-ul static ajuta afacerea dvs. in a afisa produsele, serviciile si alte informatii importante de care aveti nevoie pentru ca vizitatorii dvs. sa aiba acces la dezvoltarea acestuia intrucat dezvoltarea tehnologica este simplu de utilizat.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Web Design Static, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

2 Raspunsuri la “Web Design Static”

 1. automore says:
  VN:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  – cam cat face un Web Design Static?
  as vrea si un exemplu – cum arata?

 2. coco69 says:
  VN:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Preturile sunt diferite – cel mai mic este 69 de euro.
  Dar in functie de marime, functionalitate, si alte aspecte tehnice …
  poate ajunge mult mai sus.
  Un exemplu bun este hotelslatina.ro – un site functional care este la pret minim.

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+